Конкурс «Давайте познайомимось»

Бувають такі дні у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище»  коли атмосфера у навчальному закладі трохи інша ніж завжди. У коридорах та аудиторіях із самого ранку метушня- усі або кудись бігуть, або відкілясь прибігають. Та чим менше часу залишається до 14.00 годин, тим більше можно зустріти загадкових персонажів-зайців, котів, справжніх художників, у береті та у намальованих вусах, або взагалі-то якісь страшних особистостей із паралельного світу. У повітрі відчувається хвилююче-урочиста атмосфера. І цією атмосферою «дихають» здобувачі освіти, їх класні керівники, майстри виробничого навчання.  У усіх є відповідальність за сьогоднішнє театральне дійство, бо вже зовсім скоро розпочнеться грандіозне свято талантів ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище»- конкурс «Давайте познайомимось».

           У навчальному закладі багато цікавих професій- економічні, будівельні і звісно художні. На протязі тривалого часу групи готувалися до виступу. І як завжди не залишилися осторонь групи з методичної комісії професій художнього напряму-гр. № 10, І курсу, за професією «Живописець. Флорист» (кл.кер. –Анжела Миколаївна Пркоф’єва, майстер в/н – Світлана Юріївна Кузьменко), та гр. № 15, ІІ курсу, за професією «Живописець. Флорист» (кл. кер. Євген Олександрович Прокоф’єв, майстер в/н – Вікторія Юріївна Шевчук).

        Багато цікавих номерів було представлено на розсуд глядачів, але кожний куратор своєї групи більше за усього хвилювався саме за свою.  А переглядаючи виступ своїх вихованців у котре приходиш до висновку, що талановита людина талановита у усьому! Які ж гарні до нас на навчання потрапили діти, вони у нас самі найкращі, самі творчі! Такі емоції переживали керівники груп № 10, № 15, та батьки  учнів, які прийшли підтримати своїх діточок дивлячись на танок у виконанні Білої Дар’ї та Сидорової Олександри (гр.№ 10), а проникливі вірші у читанні Білої Дар’ї(гр. № 10), та Бочеварової Яни настроїли на ліричний лад увесь глядацький зал! Мрійний настрій у публіці продовжили чарівні переливи голосів у виконанні пісень Костюк Майї (гр. № 10) , та Масичевої Вікторії з Шкляр Фіоною.  І лише гумористична сценка про художників, у виконанні у Аверічевої Діани, Шкляр Фіони, Бочеварової Яни, Коломоєць Владіслави, Кулагіна Мартіна, Мьодової Маргарити, Нужненко Ірини, Панченко Богдана, Анни Лудан, Свети Генсінгер, Дудіної Ганни  визвала у зали гучний регіт.

         Взагалі – то після кожного виступу груп художників зал вибухав шквалом захоплюючих овацій. Задоволення отримали усі присутні. Такі враження залишаються на усе життя. Маємо надію, що поважне журі, у складі заступника директора з виховної роботи Наталлі Юріївни Паскарь, методиста Захарчук Оксани Леонидівни та викладача Житницької Анни Валеріївни по достоїнству оцінить творчі зусилля груп та їх керівників. Але зовсім не важливо яке місце здобудуть наші артисти, головне, що вони назавжди залишаться у нашому серці, а ми, маю надію що запам’ятаємось їм як добрі наставники, яки  додали до їх життя щось дуже важливе.

       Дякуємо усім хто брав участь у святи талантів, а також усім хто допомогав розкрити ще одні грані творчості у наших вихованців.

     Особлива подяка батькам, які довірили нам найцінніше-своїх дітей.

      Бажаємо усім наснаги для життя та роботи, здоров’я близьким та рідним, та творчості у усіх проявах життя.

З повагою до усіх, Голова методичної комісії професій художнього напряму – Анжела Миколаївна Прокоф’єва.   

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.