Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine – 2019» в Запоріжжі

Державний навчальний заклад «Запорізьке вище професійне училище» прийняв участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine – 2019», який відбувся у виставковому центрі «Козак-Палац» 24-26 жовтня 2019 року. Здобувачі освіти та працівники  нашого навчального закладу провели виставку робіт здобувачів освіти художнього напряму та майстер-класи зі складання флористичних композицій для учнів шкіл та гостей конкурсу.

Другого дня наш випускник, з професії «Лицювальник-плиточник. Муляр», ПАЛИГА Володимир брав участь у конкурсі професійної  майстерності в компетенції «Кладка цегли» та показав результат на достатньо високому рівні. Підготовка до конкурсу проходила під керівництвом майстра виробничого навчання Чебикіної Анастасії Устинівни та старшого майстра Гармаш Валентини Іванівни. Колектив ДНЗ «Запорізьке ВПУ» вітає випускника ПАЛИГУ Володимира, який посів ІІ призове місце  та отримав грошовий сертифікат, нові знайомства та навички в обраній професії.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи І. В. Граур

Опубліковано у загальній категорії, Конкурсна діяльність, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.