ЗУСТРІЧ ДВОХ ПОКОЛІНЬ

З метою формування у учнівської молоді почуття гордості і поваги до ветеранів Другої світової війни та виховання ціннісного ставлення до історичних подій воєнних та після воєнних років, було організовано зустріч двох поколінь.

Голова волонтерської групи «Лідер» Соснова Анна та член ради учнівського самоврядування Нечаєв Владислав, разом з соціальним педагогом Сєргєєвою Оленою Анатоліївною запросили, на зустріч з учнівською молоддю Запорізького вищого професійного училища, полковника воєнно-повітряних сил, штурмана снайпера Черепанова Віктора Івановича і капітана повітряно-десантних військ – Ренгевича Григорія Федоровича.

До початку заходу медична сестра училища – Матвієнко Валентина Іванівна надала першу медичну та консультативну допомогу нашим запрошеним гостям, а далі відбулась бесіда з учнями груп № 05 та № 03 професій будівельного напряму.

Гучними оплесками учні вітали гостей зустрічі та дякували за цікаву бесіду.

Владислав та Ганна, від імені присутніх на заході, поздоровили Віктора Івановича та Григорія Федоровича з Днем великої Перемоги та вручили подарунки.

Захід організувала та провела Сєргєєва О.А

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.