За Соборну Україну!

В цьому році 105-а річниця проголошення незалежності Української Народної Республіки. Кожен рік, 22 січня – у день проголошення в 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, ми відзначаємо День Соборності України. З цієї нагоди, 20 січня 2023 року у ДНЗ ЗВПУ класним керівником Наталією Стрілець та майстром в/н Вікторією Шевчук, з групою № 11/21 «Декоратор вітрин. Флорист» була проведена виховна година на тему «День Соборності України».

З огляду на те, що наразі навчальна і виховна робота проводиться в дистанційному форматі – зв’язок з учнями здійснювався за допомогою сервісу Google Meet. 

Учні згадали  про те, що 105 років тому Українська Народна Республіка боролася за право бути «самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу». Також, їм був продемонстрований  відеоролик «В Єдності – сила!».

Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії. 

Класний керівник Наталія Стрілець

Майстер в/н Вікторія Шевчук

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.