Захист дипломних робіт за професією «Адміністратор»

В Запорізькому вищому професійному училищі 7 лютого 2020 року відбулась чергова Державна кваліфікаційна атестація. Цього дня захищались здобувачі освіти групи № 19 за професією «Оператор комп’ютерного набору.  Адміністратор» та групи № 13 за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор». До захисту були представлені дипломні роботи на теми: «Атестація та оцінювання  персоналу підприємства», «Кадрова служба – інструмент реалізації кадрової політики», «Конфлікти та методи їх усунення в організації», «Особливості організації процесу набору і відбору персоналу», «Ребрендінг фірмового стилю компанії, як інструмент підвищення конкурентоспроможності» та інші.

На Державній кваліфікаційній атестації була присутня комісія, до складу якої входили: голова комісії, головний спеціаліст Департаменту архітектури ЗОР Шевчук Кирило Васильович, заступник директора з НВР Граур Ірина Вячеславівна, заступник директора з НМР Кулинич Олена Анатоліївна, старший майстер Гармаш Валентина Іванівна, голова методичної комісії професій економічно-адміністративного напрямку та професії “Оператор комп’ютерного набору”, викладач спецдисциплін Войтюк Тетяна Миколаївна, викладач спецдисциплін Стрілець Наталія Валеріївна, майстри виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна та Рагімова Ольга Юріївна.

Екзаменаційна комісія відмітила належну підготовку випускників та високий рівень виконаних робіт. Особливо змістовними були доповіді здобувачів освіти групи № 19: Гордійченко Ольги, Грибоєдової Софії, Гріхно Анастасії, Соболь Інни, Гарбуз Ангеліни та групи № 13: Білогорохової Олени, Білич Олени, Гончар Таїсії, Кірічевської Надії та Скоц Вікторії. Високий рівень знань цих здобувачів освіти був відмічений високими оцінками.

Захист пройшов на високому організаційному та методичному рівні. Випускники показали свій фаховий рівень з професії та довели, що гідні кращих робочих місць на  підприємствах міста Запоріжжя та області.

Викладач спеціальних дисциплін Стрілець Наталія Валеріївна

Майстер виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.