Засідання методичного об’єднання класних керівників

Для ефективної реалізації виховного процесу в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» організовано роботу методичного об’єднання класних керівників, на засіданнях якого розглядаються актуальні питання щодо організації  виховної роботи. Проведення засідань дає змогу підвищити рівень педагогічних кадрів, розширити їхній світогляд, допомагає отримати необхідні знання для втілення інноваційних виховних технологій, впроваджувати активні форми і види діяльності, сприяє запровадженню інтерактивних методик у виховний процес.

На засіданні методичного об’єднання класних керівників, яке відбулось 02 листопада 2023 року, особлива увага приділялась темі впливу воєнних дій в Україні на психологічне здоров’я дітей, підлітків і дорослих. Обговорювались аспекти ефективної організації виховної роботи та гурткової діяльності  за допомогою сучасних інтерактивних сервісів при змішаному та дистанційному навчанні. Окремі педагогічні працівники поділились досвідом проведення класних та виховних годин за допомогою он-лайн платформи Google Classroom.

Також, члени методичного об’єднання класних керівників заслухали доповідь класного керівника Войтюк Т.М. щодо роботи над індивідуальною методичною темою: «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій  як засіб формування ключових компетентностей здобувачів освіти».

На засіданні були присутні: заступник директора з навчально-виховної роботи Паскарь Наталія Юріївна, голова методичного об’єднання Стрілець Наталія Валеріївна та члени методичної комісії: Височиненко Надія Вікторівна, Войтюк Тетяна Миколаївна, Єрьоменко Олена Миколаївна, Мєзєнова Ірина Анатоліївна, Орел Наталя Григорівна, Прокоф’єв Євген Олександрович, Прокоф’єва Анжела Миколаївна, Морозова Марина Володимирівна, Ященко Сергій Миколайович.

Класні керівники ДНЗ «Запорізьке ВПУ» підвищують свою фахову майстерність, мають результативність у роботі з вихованцями, активно залучають учнів до участі у конкурсах та виховних заходах. Разом з тим продовжується робота з учнями щодо попередження негативних проявів та правопорушень в учнівському та молодіжному середовищі. Класний керівник має бути носієм загальнолюдських цінностей, глибоких і різноманітних знань, прагнути до постійного вдосконалення, духовного зростання.

Голова МО класних керівників                                  Наталія Стрілець

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.