День народження ЄС

1 листопада святкує свій День народження Європейський Союз! І в честь цієї дати з учнями гр. 01/22 “Монтажник ГКК. Лицювальник-плиточник” була проведена бесіда на тему: “День народження ЄС”.

Саме з 1 листопада 1992 року набув чинності Маастрихтський договір, згідно якого почав створюватися ЄС. Передумовою його створення був підписаний 1951 році договір про створення Європейського об’єднання вугілля і сталі.

На сьогоднішній день до Європейського Союзу входять 27 Країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Греція, Іспанія, Нідерланди, Ірландія, Литва, Люксембург, Латвія, Мальта, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Швеція, Угорщина, Італія.

В житті кожного українця Європейський Союз відіграє дуже важливу роль в ці не легкі часи для нашої країни. Ми вдячні всім Державам, що входять до ЄС за підтримку та співпрацю. І сподіваємося, що в найближчому майбутньому наша Держава теж стане членом сім’ї під назвою “Європейський Союз”.

Кл. керівник:                                   Надія ВИСОЧИНЕНКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.