Запрошуємо на навчання за короткотерміновими програмами!

ДНЗ «Запорізьке ВПУ» з 2021 року є учасником проєкту «Професійне навчання з питань енергоефективності в Україні», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, є фіналістом проєкту «Енергоефективний освітній заклад. Термомодернізація закладів ПТО в рамках розроблених курсів з енергоефективності», який реалізується Благодійним Фондом «Людина» у співпраці з Міністерством освіти і науки України за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується компанією GIZ за дорученням уряду Німеччини.

На підставі підписаного меморандуму про співпрацю з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, училище здійснює підготовку за короткотерміновими програмами із опанування частковими професійними кваліфікаціями[1] за напрямками:

  • Передові системи термомодернізації будівель і споруд (60 годин, сертифікат).

Початок: 25 лютого. Тривалість програми – до 25 березня.

Заняття відбуватимуться: теоретичні уроки – у змішаному форматі; виробниче навчання – в очному форматі (не менше 3 робочих днів) у спеціалізованій майстерні та на реальному виробничому об’єкті. Вартість програми – 850 грн.

  • Монтажник віконних та дверних конструкцій (60 годин, сертифікат).

Початок: 18 лютого. Тривалість програми – до 18 березня.

Заняття відбуватимуться: теоретичні уроки – у змішаному форматі; виробниче навчання – в очному форматі (не менше 3 робочих днів) у спеціалізованій майстерні та на реальному виробничому об’єкті. Вартість програми – 850 грн.

  • Можливе навчання за двома напрямками одночасно (60 годин + 60 годин, 2 сертифікати).

Початок: 18 лютого. Тривалість програми – до 31 березня.

Заняття відбуватимуться: теоретичні уроки – у змішаному форматі; виробниче навчання – в очному форматі (не менше 5 робочих днів) у спеціалізованій майстерні та на реальному виробничому об’єкті. Вартість програми – 1700 грн.

Наша адреса:
м. Запоріжжя, вул. Заводська 9 (біля Цирку, АС2 , Критого ринку)
Телефони для довідок:
+38 (068) 110-59-03
+38 (050) 087-27-15


[1] правова підстава до застосування поняття «часткові професійні кваліфікації» – Закон України № 2179-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування національної системи кваліфікацій»

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.