Вибираючи професію, обираєш майбутнє…

Шановний друже! Зараз ти навчаєшся в школі, а чи задумувався ти коли-небудь над тим, що ти будеш робити далі? Ким ти хочеш бути? Який шлях ти хочеш обрати?

Від того, ким і яким бути, залежить і особисте щастя, і внесок у суспільну справу. Правильно зроблений вибір професії приносить людині задоволення працею як матеріальне, так і моральне, забезпечує швидке професійне зростання, робить працю радісною і творчою.

 Професію слід вибирати свідомо, обдумано, враховуючи свої інтереси, нахили, здібності, внутрішні переконання, стан здоров’я, потреби суспільства у кадрах.

Вибір професії – тривалий пошук і його необхідно правильно організувати. Тому практичний психолог Мєзєнова Ірина Анатоліївна разом з майстром виробничого навчання Коноваленко Олександром Віталійовичем провели онлайн – зустріч з учнями 9х класів Запорізької гімназії №75 за сприяння адміністрації та класних керівників, яким ми дуже вдячні.

Під час зустрічі ми намагалися допомогти учням зробити правильний вибір у житті, адже існує багато цікавих, творчих, необхідних професій яким навчають у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», де лише потрібно вибрати ту, яка до душі! Тож сподіваємося до зустрічі у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» у 2023 -2024 навчальному році!

Практичний психолог Ірина Мєзєнова

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.