Екскурсія на робочі місця адміністратора Отель «Україна»

Згідно робочої навчальної програми з професій: «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор»  група №19,  майстер виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна та » група №13 «Декоратор вітрин. Адміністратор» майстер виробничого навчання Рагімова Ольга Юріївна, 12.09.2019 року відвідали отель «Україна», що знаходиться у центрі міста Запоріжжя за адресою проспект Соборний 162А, біля будівлі обласної держадміністрації та ділового центру міста.

   В процесі екскурсії заступник директора отелю Чікалова Вікторія В’ячеславівна люб’язно прийняла та ознайомила групу з системою роботи адміністратора,  провела по кімнатам отеля, пояснила здобувачам освіти як повинні працювати адміністратори в отелі, які вони мають обов’язки та якими навичками (організаційними та комунікативними) повинні володіти. Розповіла про те, що робоче місце адміністратора включає в себе дуже багато цікавого та відповідального. Адміністратор – це обличчя отелю, він зустрічає гостей та супроводжує їх до останнього моменту перебування в отелі, робить їх перебування в отелі максимально комфортним та приємним.

   На останок заступник директора  Чікалова Вікторія В’ячеславівна запросила усіх бажаючих відвідувати у отелі тренінги з професії адміністратор, які проводяться у конференц-залі.

   В цілому екскурсія була дуже пізнавальна, цікава та сподобалась здобувачам освіти.

Майстри виробничого навчання:  Рагімова Ольга Юріївна та Бурдейна Любов Михайлівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.