До уваги учасників освітнього процесу!

На період переходу на дистанційну форму навчання (окремих груп чи училища в цілому) вводиться в дію «Дистанційна платформа ДНЗ ЗВПУ» (https://remoteplatformzvpu.blogspot.com/ ) .

На ресурсі буде оприлюднюватися розклад уроків для кожної групи на період дії дистанційного навчання, та вказівки щодо отримання та виконання завдання.

Детальні завдання, доступ до навчального контенту, посилання на відео зустрічі в Meet викладачі та майстри будуть розміщувати на дистанційних навчальних курсах в сервісі Google Клас на домені @zvpu.net. На всі персональні облікові записи здобувачів освіти домену @zvpu.net надіслані відповідні запрошення.

Для тих, хто ще не отримав особистий обліковий запис, або його не використовував, терміново звернутися до інженера-електронника (кабінет 203), або у навчальну частину чи до методичного кабінету.

Для тих, хто не має змоги використовувати обліковий запис на домені @zvpu.net через  відсутність Інтернету та/чи пристрою (смартфону, планшету, комп’ютеру), прохання звернутися до свого майстра виробничого навчання для пошуку налагодження іншого каналу зв’язку на період дії дистанційної співпраці.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.