Дисципліна на дорогах – запорука безпеки

Ми з вами живемо у місті, тому щодня, перебуваємо в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу – ми пішоходи, рухаємося міським транспортом – пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то час від часу стаємо водіями. Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху, та засоби його регулювання.

В рамках тижня з безпеки дорожнього руху та з метою повторення основних правил дорожнього руху, 14 листопада 2019 року майстри виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна та Кривко Ніна Петрівна провели виховну годину на тему «Дисципліна на дорогах – запорука безпеки» зі здобувачами освіти груп №19 за професією: «Оператор комп’ютерного набору Адміністоратор», та №09 за професією: «Агент з постачання. Оператор компютерного набору»

Але щоб це було водночас цікаво та відклалося приємним спогадом у пам’яті, формою цього заходу була тематична вікторина.

Порушуючи правила дорожнього руху, ми наражаємо себе на смертельну небезпеку. Тож, щоб не сталося лиха ми повинні знати елементарні правила дорожнього руху, основні засоби його регулювання, вміти правильно переходити через дорогу та переводити своїх менших братів та сестер, розрізняти типи дорожніх знаків, щоб завчасно скористатися інформацією для своїх подальших дій.

Під час проведення виховного заходу здобувачі освіти показали досить глибокі знання з правил дорожнього руху.

Здобувачі освіти в кінці заходу подивилися відео найгучніших аварій на території України за останній час.

Такі заходи являють собою, як запорука формування у кожного учасника освітньо-виховного процесу свідомого і відповідального ставлення до власної безпеки і безпеки оточуючих людей.

Поведінка на дорогах – показник культури людини.

Кращим засобом самозахисту від ДТП є виконання правил дорожнього руху.

Майстер виробничого навчання      Любов БУРДЕЙНА

Майстер виробничого навчання      Ніна КРИВКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.