День кар’єри «Вчись, працюй, Україну будуй!»

10го  грудня, наш навчальний заклад  – ДНЗ «Запорізьке ВПУ», прийняв участь у профорієнтаційному масовому заході – День кар’єри «Вчись, працюй, Україну будуй!», який проводився під егідою Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості.

Основною метою, було надання допомоги у професійному самовизначенні молоді та формування усвідомленого підходу до вибору професії.

Майстер виробничого навчання – Бурдейна Любов Михайлівна та викладач Житницька Ганна Валеріївна – розповіли майбутнім абітурієнтам про переваги навчання у ДНЗ « Запорізьке ВПУ», професії, які надає наш навчальний заклад та подальше працевлаштування. Художній керівник – Калачова Олена Юріївна – розповіла про те, що окрім навчання, учні можуть записатись до різноманітних гуртків художньої самодіяльності, та  до спортивних секцій. Після  промови Олена Юріївна виступила з піснею «Маляри», чим дуже порадувала всіх присутніх. А учениця другого курсу Охматенко Ганна розповіла вірш про професії.

Також, учні 14ї групи – Пархоменко Марія та Яковлєва Діана провели майстер-клас – під назвою – «Флористичне оформлення бокалу», після якого учні різних шкіл, виявили бажання більш докладно ознайомитися з професіями Художнього відділення.

В цілому,  захід пройшов у дружній атмосфері, багато здобувачів освіти виявили бажання вступити до нашого навчального закладу, а Вільнянський центр зайнятості відзначив наш професіоналізм та високий рівень освіти.

Чекаємо на наступні зустрічі!

Майстер в/н – Бурдейна Л.М.

Викладач – Житницька А.В.

Художній керівник – Калачова О.Ю.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.