ВІДЕОЛЕКТОРІЙ «ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – ГАНЕБНЕ ЯВИЩЕ СУЧАСНОСТІ»

5 та 6 лютого 2019 року на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» було організовано та проведено відеолекторій «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності».

5 лютого 2019 року відеолекторій для здобувачів освіти 1 курсу проводили Голова ради учнівського самоврядування, учениця групи № 08, (професія «ОКН. Агент з постачання») Охматенко Ганна, класний керівник групи № 01 (професія «Лицювальник-плиточник. Муляр») Височиненко Надія Вікторівна та соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна.

6 лютого 2019 року на відеолекторій, який проводили голова ради самоврядування та соціальний педагог навчального закладу, було запрошено здобувачів освіти 2 курсу.

Протягом двох днів соціальний педагог та голова ради учнівського самоврядування познайомили учнівську молодь з поняттям «торгівля людьми», формами торгівлі людьми, способами вербування та наслідками. З’ясовували, в чому причини торгівлі людьми та запам’ятовували правила особистої безпеки.

Хлопці та дівчата мали змогу переглянути докуметальний фільм «Життя на продаж».

Відеолекторій дав змогу познайомити здобувачів освіти ДНЗ «Запорізьке ВПУ» з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві, як соціальним явищем, сприяв формуванню особистості, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу.

Соціальний педагог звертала увагу на інформаційні матеріали та контактні телефони гарячої лінії протидії торгівлі людьми.

Отримана інформація допоможе молодій людині у майбутньому не стати жертвою сучасної форми рабства та реалізувати своє право на гідне життя.

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.