Всесвітній День Землі

20 березня в рамках проведення тижня класних керівників в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» у групі 01/22 «Монтажник ГКК. Лицювальник-плиточник» пройшла виховна година присвячена Дню Землі.

Земля́ — третя від Сонця планета Сонячної системи, єдина планета, на якій відоме життя, домівка людства.

Міжнародний день Землі  – це свято чистої Води, Землі і Повітря? Ні. Цедень нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має задуматися над тим, що вона може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши байдужість у собі. Сьогодні у світі є не один, а навіть два Дні Землі. Один з них проводиться 21 березня, а другий випадає на 22 квітня.  Міжнародний день Матері-Землі, який у 2009 р. проголосила Генеральна Асамблея ООН. Щороку на честь цього свята в штаб-квартирі ООН, яка розташована в Нью-Йорку, дзвонять в Дзвін світу.

Виховна година пройшла в дуже гармонічній атмосфері, де учні брали активну участь в вікторині, перегляді відео та їх обговорення.

На прикінці заходу класний керівник Височиненко Н.В. запропонувала учням долучитися до акції «Година Землі». В 2024 році Година Землі припадає на 30 березняз 20:30 по 21:30, для кожного регіону за місцевим часом.

Кл. керівник:                                   Надія ВИСОЧИНЕНКО

Майстер в/н:                                    Михайло МАЦІЮК

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.