Виховна година щодо недопущення участі молоді у небезпечних молодіжних рухах

З метою проведення профілактичних заходів, спрямованих на попередження та застереження учнівської молоді  щодо недопущення участі в молодіжному русі «ЧВК «Редан», 13 березня була проведена виховна година з групою 04/22 за професією « Маляр. Штукатур. Лицювальник – плиточник»,класним керівником Житницькою Ганною та майстром виробничого навчання Олександром Коноваленко.

На виховній годині учні дізнались, що учасники групи «Редан» виступають проти інших субкультур (так званих “офників”, скінхедів тощо). Молоді люди, переважно підлітки, вдягаються у футболки із зображенням павуків і цифри 4. Це – відсилка до аніме Hunter x Hunter, де одного з головних персонажів звати Геней Редан і він є ватажком банди “Павуки”.

Представники цього руху пояснюють появу “Редана” утисками з боку “офників”, що призвело до об’єднання неформалів. “Офниками” називають представників субкультури, яка асоціюється з агресивною поведінкою та пошуком приводів для бійки. Часто жертвами стають саме неформали.

Учні групи ознайомлені з наслідками участі у заворушеннях, які негативно впливають на фізичний та моральний стан , як учасників так і оточуючих людей.

Майстер в/н –                ОЛЕКСАНДР Коноваленко

Класний керівник         ГАННА Житницька

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.