Булінг серед учнівської молоді

На сьогодні у світі залишається критичною проблема насильства і, зокрема, булінгу – цькування та проявів агресії до особистості з метою її принизити. Сотні мільйонів дітей та молодих людей у кожному куточку планети страждають від їх проявів з боку інших людей – сторонніх і навіть рідних.

23.04.2021 року у групі №03 «Маляр. Штукатур. Декоратор вітрин» було проведено виховну годину на тему «Булінг серед учнівської молоді». Виховна година була проведена з метою сформувати правову свідомість та розуміння відповідальності за свою поведінку, виховати повагу здобувачів освіти один до одного і до оточуючих  також, з метою попередження жорстокості та насильства серед учнівської молоді.

В процесі спільного обговорення насущної проблеми прийшли до висновку, що ми всі є  учасниками процесу булінгу, чи як агресор, чи як жертва, чи як спостерігач. І ми маємо про це говорити, маємо діяти, а не стояти осторонь. Булінг – це зовсім не круто! Буде набагато ліпше, якщо люди замість булінгу робитимуть щось добре один для одного.

Класний керівник Олена ЄРЬОМЕНКО та майстер виробничого навчання Ольга РАГІМОВА.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.