БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ

Правила дорожнього руху написані не тільки для водіїв транспортних засобів, але й для пішоходів

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 07.05.2021 № 1/9-238 «Щодо проведення Національного уроку з безпеки дорожнього руху», з метою попередження дорожньо–транспортного травматизму та привернення  уваги молоді до правил поведінки на дорогах, поглибити знання здобувачів освіти про правила дорожнього руху, 21.05.2021 майстром виробничого навчання Кішко Ксенією Вікторівною проведено зі здобувачами освіти в групі № 07 за професією «Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», групі № 03 «Маляр. Штукатур. Декоратор вітрин», виховну годину на тему «Безпечна дорога додому».

На виховному заході здобувачі освіти: згадали групу знаків для пішоходів, основні правила поводження на дорозі, обговорювались  конкретні життєві ситуації, в яких беруть участь здобувачі освіти, переглянули відеоматеріал «Правила поведінки на вулицях і дорогах».

Пам’ятайте, важливо не лише знати правила дорожнього руху, а й обов’язково їх виконувати!

Бажаємо вам бути грамотними пішоходами та не порушувати правила дорожнього руху. Бережіть себе!

Майстер виробничого навчання                                  Ксенія КІШКО

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.