Батьківські збори у групі № 10, І курсу за професією «Живописець. Флорист»

У Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» відбулися батьківські збори. Батьки групи № 10 І курсу, за професією «Живописець. Флорист», зібралися за для такої події, у училищі уперше.

              Спочатку заслухали виступ адміністрації ДНЗ «ЗВПУ», про правила внутрішнього розпорядку та основну структуру навчального процесу, а потім збори продовжилися у кабінетах та майстернях училища.

              Батьківські збори це завжди захід, який допомагає вирішити багато питань, що до найкращої організації перебування учнів у училищі під час навчального процесу та під час дозвілля. Ось і цього разу також вирішувалися важливі питання: вибір Голови батьківського комітету та Казначея, підбір матеріалів для навчання по професії «Живописець. Флорист», проведення мистецьких заходів, які сприяють професійному зростанню здобувачів освіти, інше.

            Батьки у повному складі у кількості 28 чоловік, із цікавістю слухали адміністрацію та педпрацівників училища, задавали питання, виказували свої пропозиції стосовно організації та проведення заходів для їх дітей. А після жвавого обговорення важливих питань їх очікував сюрприз. Так, у кабінеті живопису та малюнку викладач Євген Олександрович Прокоф’єв, разом із своїми вихованцями, здобувачами освіти гр. № 10 влаштували справжнє свято-першу виставку у житті юних митців-перегляд робіт з предметів: «Живопис», «Рисунок», «Технології виконання художніх робіт».

             Батьки дуже емоційно сприймали перегляд робіт своїх дітей, багато з татусів, бабусь та мам навіть і не уявляти, що за такий короткий термін, усього лише за один місяць навчання, можливе досягнення такого високого професійного рівня. Деякі батьки подивилися зовсім по іншому на своїх дітей, бо тепер перед ними не звичайні підлітки, а даючи надію талановиті молоді художники! В цей вечір звучали багато приємних слів вдячності в адресу викладача Євгена Олександровича та учбового закладу.

             Євген Олександрович запропонував почати готуватися до персональної виставки творчих робіт учнів гр. № 10, яку буде можливо провести у одному з центральних виставкових залів міста. Усі присутні сприйняли цю пропозицію із здивуванням-невже їх діти впораються із такою відповідальною місією? Але ж, після побаченого тепер  усе здається можливим!

               Бажаємо нашим вихованцям успіхів, у здобуття професії та реалізації творчих задумів,а батькам бажаємо ще багато разів радіти досягненням своїх дітей!

              З повагою до усіх, Голова методичної комісії професій художнього напряму Прокоф”єва Анжела Миколаївна.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.