Бабин Яр: вшануємо пам’ять мільйонів жертв

29 вересня 2021 року в Україні та світі відзначають 80-річчя страшної трагедії, яка відбулася у Бабиному Яру. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України. Та про неї потрібно пам’ятати, адже саме так ми вшануємо пам’ять мільйонів жертв Голокосту. 

Річниця трагедії Бабиного Яру – це привід не тільки згадати жертв війни та Голокосту, але й вшанувати героїв опору нацизму, виховувати молодь на прикладах взаємоповаги між народами, духовного подвигу заради рятування життя людей. З метою формування у здобувачів освіти історичної правди про події Голокосту  та стійкого негативного ставлення громадян до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності та зазіхань на право на життя 28 вересня 2021 року у групі №19 за професією «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор» була проведена виховна година на тему: «Бабин Яр: вшануємо пам’ять мільйонів жертв». Під час виховної години серед здобувачів освіти було розкрито сутність трагедії Голокосту в Україні та висвітлено тему розстрілів у Бабиному Яру.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.