Все движется любовью на земле.

15.02 16 у гурожитку ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» відбувся святковий заход, присвячений Дню закоханих.

От первых дней, от самого Адама,

Живи сто лет и тысячу живи,

На том же будет мир стоять упрямо.

Любовь у нас в крови.

Про кохання написано багато. Про кохання написано мало. Багато – тому що перед нами десятки тисяч строк, наповнених любов’ю, хвилюванням, глибоким роздумом. Мало тому що це почуття невичерпне, як і саме життя.

Свято було підготоване та проведено радою гуртожитку(Кричун Владислав-голова ради гуртожитку – гр. №10 «ОКН. Агент з постачання»», Зінов`єв Олексанр – гр. 15«Живописець Флорист», Ступко Владислав – гр. №10 «ОКН. Агент з постачання», Курочкина Алла – гр.14 «Декоратор вітрин», Івченко Юрій гр. 11 « Декоратор вітрин.Флорист»), вихователем гуртожитку Рижих Ольгою Вікторівною та бібліотекарем Білогороховою Галиною Федорівною.

Святкова пошта, стенд з найкращими побажаннями любові, миру, злагоди і щастя, вірші та пісні про кохання, конкурси на найкращий комплімент, найкраще признання у почуттях – все це створювало дуже зворушливу атмосферу довіри, тепла та людяності. Та хиба така відвертість не заслуговує на нагороду? А нагородою було чаювання з величезним тортом. По закінченні заходу учні загадали особисті бажання та запустили у небо китайський ліхтарик у формі серця.

Влюбленные, вы – миротворный мирт,

Ведь доброта в самой влюбленной химии.

Влюбляйтесь, люди! Вы спасете мир:

Влюбленные не могут быть плохими.

nJWlCqJQDiU Ks1atOK_EGU vu63UmrJGww vfp0_slOJms v4FdEyMYxOg zoHTLEwtrx0 et_QV3SN65E Sv4xJ625iT4 pSxE1UjSdK0 Q-r9qVjv2-M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бібліотекар   Білогорохова Г.Ф.

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.