Інтерактивний захід «Знавець професії оператора комп’ютерного набору»

У ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» триває тиждень професійної майстерності з професії «Оператор комп’ютерного набору».

29 листопада 2022 року, зі здобувачами освіти групи № 19/22, які навчаються за професією «Оператор комп’ютерного набору», майстром виробничого навчання проведено цікавий інтерактивний захід під гаслом «Знавець професії оператора комп’ютерного набору»». Здобувачам освіти необхідно було за допомогою сервісу Сoogl.it або інших зручних онлайн сервісів,  розробити ментальну карту, яка б висвітлювала значність, цікавість та перспективність даної професії.

Метод «ментальна карта» – діаграма призначена для представлення слів, ідей, завдань, пов’язаних між собою та розташованих по радіусу навколо ключового слова або ідеї. Він використовується для генерування, візуалізації, структурування і класифікації ідей та як допомога у вивченні й організації матеріалу, при вирішенні проблеми, прийнятті рішення.

Здобувачі освіти створювали ментальну карту, наповнювали ії графічними і текстовими файлами, таблицями, презентаціями, відеоматеріалом.

Після проведення заходу   у всіх учасників залишилися позитивні емоції, добрий настрій та міркування, як у майбутньому зможуть їх використовувати на практиці та робочих місцях.

Майстер виробничого навчання                                     Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.