«Якщо Ви стали свідком булінгу»

Тема булінгу серед школярів та студентів, з кожним роком, стає все більш актуальною.

Цей міясць, у нашому навчальному закладі пройшов під девізом  – «Протистояння булінгу – у підлітковому віці». Різні заходи на одноіменну тематику проводились серед першого та серед другого курсів. Тож, щоб закріпити знання, та щоб навчити дітей правильно вести себе з агресорами вчителі адміністративного відділення Стрілець Н.В. та Житницька А.В. провели виховний захід у гуртожитку під назвою «Якщо ви стали свідком булінгу».

Діти прийняли активну участь у обговоренні цього питання. Особливо цікавим було, те що, учні вперше змогли поставити себе не на місце жертви, чи того хто ображає, а саме на місце спостерігача.

Деякі студенти, згадали, що у школах іноді стикались з булінгом у прихованому вигляді, а саме  з  глузуванням, піддражнюванням,  стусанами з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці –  та відзначили, що саме це і були ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання.

Тож , наприкінці виховного заходу, діти зрозуміли, як правильно себе вести, коли вони стають свідками булінгу, куди потрібно звертатись, та що робить у цій ситуації.

Викладач – Стрілець Н.В.

Викладач – Житницька А.В.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.