«ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

Гра – це змагання, суперництво, бажання стати переможцем. В процесі суперництва і змагань, учні краще відточують свої навички і засовують нові.

Це працює дуже просто: в ігровому навчанні  людина концентрується не на самому процесі засвоєння інформації і навичок, а на грі. В таких ситуаціях мозок сприймає процес, пов’язаний з навчанням, як розвагу: легше запам’ятовує інформацію, концентрує увагу та будує нові логічні зв’язки.

Проведення різноманітних заходів в формі гри, зазвичай, з радістю сприймається учнями ДНЗ «Запорізьке ВПУ». Тож, 9 листопада 2023 року, в рамках проведення тижня професійної майстерності професій економічного напряму, була проведена он-лайн гра «Що? Де? Коли?». У заході приймали участь учні групи № 13/22 за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор». Учні показали обізнаність не тільки у сфері управління та адміністрування, але й впевнено відповідали на питання з історії виникнення професії «Адміністратор», орієнтувались в основних напрямках діяльності та перспективах кар’єрного зросту майбутніх кваліфікованих робітників.

Викладач спецдисциплін Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.