Україна – країна нескорених

21 листопада – День Гідності і Свободи. День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

З цієї нагоди, 21  листопада поточного року класний керівник групи

№ 14/22 «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна провела онлайн історичний екскурс «Україна – країна нескорених». Метою даного заходу було  вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Діти дізналися про історію цього дня, познайомимося з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання.

Було наголошено на тому, що Євромайдан об’єднав весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності нашої держави, її розвитку в європейському співтоваристві.

І наприкінці заходу всі присутні пригадали слова Тараса Григоровича Шевченка: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». Тож давайте дивитись у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина. Бажаємо усім нам миру, благополуччя, любові та достатку!

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.