Україна-Країна незламних людей

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи, заснований на честь двох революцій – Помаранчевої та Революції Гідності.

Тоді, в 2004-2005 і в 2013-2014, були перші бойові супротиви сучасних українців за волю, незалежність, суверенітет. І зараз, коли вже тривалий час наша країна потерпає від російської  навали, ми із особливою теплотою згадуємо «Небесну сотню», яка стала першою що «пішла в небо».

Минуло багато діб з дня повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. За цей час ми об’єдналися, як ніколи, та довели, що «душу й тіло ми положим за нашу свободу» — не лише красиві слова. Всі ці дні українці демонструють усьому світові, що таке справжня хоробрість, сила духу та незламність.

Ми впевнено тримаємо оборону на всіх фронтах: військовому, дипломатичному, інформаційному, творчому, економічному та кіберфронті. Але якими зусиллями дається наш супротив ворогові! Скільки найкращих  синів та доньок, матусь, батьків, сестер, братів поховано, скільки сліз проливаються кожного дня! Скільки буде ще пролито!

Ворог розбиває цивільну інфраструктуру, залишає нас без світла, газа, води, намагаючись залякати людей, змусити здатися, підкоритися. Та ми, попри усі жахи війни віримо у нашу Перемогу! Віримо у наші зброєні сили! Бо Україна – країна незламних людей!

Ось такий настрій сьогодні панував під час проведення виховної години на тему «Україна – країна незламних людей», у групі № 10, ІІ курсу, за професією «Живописець. Флорист». Настрій незламності, волі, віри у непереможну силу світла над темрявою! Слава Україні!

21.11.2022 р.

Укладач:                                                      Анжела ПРОКОФ’ЄВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.