Триває профорієнтаційна робота

Кожного дня нам доводиться робити певний вибір і приймати рішення, однак вибір професії – є одним з найважливіших. Це складний і відповідальний крок у житті кожного, тому його потрібно робити свідомо й обдумано. Вибір професії – важлива справа! А правильний вибір професії – це щасливий крок у майбутнє!

Сьогодні ми з впевненістю можемо говорити, що існує найпотужніша система, яка займається підготовкою конкурентоспроможного робітника – це наша професійно-технічна освіта.

Тому, 25 квітня  поточного року  в рамках Дня відкритих дверей викладачі ДНЗ «Запорізького вищого професійного училища» Войтюк Тетяна Миколаївна та Височиненко Надія Вікторівна за сприянням майстра в/н Мітіна М.В.  провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями ОЗ Михайлівського ліцею ім. О.Т. Слободчикова.

Викладачі розпочали зустріч із відео про ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».  Далі, вони ознайомили учнів  з переліком професій, за якими здійснюється навчання та матеріально-технічною базою навчального закладу. Тетяна Миколаївна та Надія Вікторівна познайомили учнів  із особливостями освітнього процесу та перевагами навчання саме у ДНЗ «Запорізьке ВПУ». Присутні на зустрічі учні із цікавістю подивились відео, де здобувачі освіти ДНЗ «ЗВПУ» розповідали про своє навчання у нашому навчальному закладі.

Шановні абітурієнти, ласкаво просимо на навчання до Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище»!

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Викладач Височиненко Надія Вікторівна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.