Триває профорієнтаційна робота

Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному без винятку. Перед молодим поколінням постануть питання, як отримати правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати достойну заробітну плату, приносити користь людям, державі.

Сьогодні ми з впевненістю можемо говорити, що існує найпотужніша система, яка займається підготовкою конкурентоспроможного робітника – це наша професійно-технічна освіта.

Тому, в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» триває профорієнтаційна робота. І з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів  з матеріально-технічною базою нашого навчального закладу та переліком професій, за якими у нас готують робітників, 03 березня поточного року майстер виробничого навчання Гудзь Аліна Юріївна та викладач Войтюк Тетяна Миколаївна провели профорієнтаційну зустріч  із учнями  Запорізької  гімназії № 37.

Багатьох учнів зацікавило наше Запорізьке вище професійне училище, і вони виявили бажання прийти на День відкритих дверей, який відбудеться у 11 березня та детальніше ознайомитись із професіями, майстернями та педагогічним колективом нашого навчального закладу.

Шановні абітурієнти, ласкаво просимо на навчання до Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище»!

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна Майстер в/н Гудзь Аліна Юріївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.