Тиждень фізичної культури і спорту

У Державному навчальному закладі «Запорізьке вище  професійне училище» було проведено спортивні заходи присвячені Олімпійському тижню, які проходили з 19.09. по 23.09.2022.

         Неможливо переоцінити важливість фізичного виховання для гармонійного та всебічного розвитку особистості. Саме тому, в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» велика роль приділяється урокам фізичної культури.

Традиційно, програма тижня була насиченою та охопила різного роду заходи. За планом, протягом всього тижня у навчальних групах було проведено бесіди та диспути на спортивну тематику, відбувся конкурс з найкращих агітаційних малюнків та лозунгів для пропаганди  здорового способу життя. У всіх групах першого та другого курсів було проведено ігрові естафети та Олімпійські уроки.

Усі змагання проводилися індивідуально в кожній групі. Було проведено:

  • змагання зі стрибків у довжину з місця;
  • змагання з підтягуванням на перекладині;
  • змагання з шашок;
  • турнір серед учнів з настільного тенісу.

Вперше в навчальному закладі були проведені змагання між здобувачами освіти та педпрацівниками, що і стало феєричним завершенням Олімпійського тижня. Спільне змагання з викладачами та учнями викликало неймовірні емоції як в учасників так і у глядачів. Адже учні мали змогу на рівних змагатися з викладачами, а викладачі, в свою чергу, підстрибувати від адреналіну та спортивного азарту вболіваючи за свої групи.

Педагогічні працівники та учні задоволені, натхненні та вдячні організаторам змагань – викладачам фізичної культури Запорізького ВПУ, САКАЛЬСЬКОМУ Володимиру Сергійовичу та ЯЩЕНКУ Сергію Миколайовичу.

На щастя, цей прекрасний спортивний захід не зіпсувала повітряна тривога, і ми мали змогу хоч на годину забути про війну за вікном.

Ділимося цими яскравими світлинами, які дадуть Вам змогу поринути в атмосферу змагань. Ще раз дякуємо викладачам фізичної культури за організацію, радісні та позитивні емоції, які тепер так рідко можемо собі дозволити.

Всім миру. І звісно – ВСЕ БУДЕ Україна!!!

Опубліковано у Виховна діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.