Тиждень психологічного здоров’я

Психологічне здоров’я-це не тільки душевне, але і особистісне здоров’я. Воно характеризується прагненням людини до підтримки гармонійних відносин з собою, світом, прагненням до особистісного зростання, саморозвитку та самовдосконалення.

В даний час збереження психологічного здоров’я є найважливішим завданням як школи, так і батьків. У Запорізькому ВПУ пройшов тиждень психологічного здоров’я з 17 по 21 травня. Ідея проведення тижня психологічного здоров’я: «Врівноваженість – якість людини завжди бути в рівновазі в моральному і фізичному. Бути спокійним і розважливим ».

Перший день починався з ранкової акції «З яким настроєм ти прийшов в училище?». Вівторок відбувається під девізом «Ніколи не пізно порозумнішати». Для учнів 1 курсу пройшли психологічна вікторина «Що таке радість?». Середовище було під девізом «Потрібно підтримувати міцність тіла, щоб зберігати міцність духу.

Ось так і пройшов тиждень психологічного здоров’я в нашому училищі. За цей час ми стали одним цілим, дружним і позитивним колективом. Ми вважаємо, що змогли порушити живий, природний інтерес до себе і свого психологічного знання, здорового способу життя у педагогів, і дітей.

Соціальний педагог                                                 Сергій ЮХИМЕНКО

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.