Тиждень протидії булінгу

  З 27.09.2021 по 30.09.2021 р., у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» пройшов тиждень протидії боулінгу. Соціально-психологічна служба провела тренінгові заняття на теми: «Булінг та його прояви», «Не кожен конфлікт є булінгом», «Протидія та попередження боулінгу». Здобувачі освіти переглянули відеоролик «Скажи ні булінгу» та залучились до виховної години «Безпечне навчання. Маски булінгу».

27 жовтня серед груп ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» було проведено тренінгове заняття на тему: «Булінг та його прояви». Під час заняття психолог та соціальний педагог обсудили зі здобувачами освіти що таке булінг, які прояви булінгу існують. Також психологом було проведено заняття у гуртожитку на тему: «Булінг та закон».

28 жовтня серед навчальних груп було проведено тренінгове заняття на тему: «Не кожен конфлікт є булінгом» на якому здобувачі освіти дізнались як відрізнити конфлікт від булінгу, як вирішувати конфліктні ситуації.

29 жовтня для здобувачів освіти було проведено тренінгове заняття на тему; «Протидія та попередження булінгу» під час якого діти разом з психологом та соціальний педагогом виробили стратегії боротьби з боулінгом, якщо вони стали обертами булингу або свідками. Також здобувачі освіти, які мешкають у гуртожитку продивилися відеоролик «Скажи ні булінгу».

30 жовтня серед груп ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» була проведена виховна година «Безпечне навчання. Маски булінгу» під час якої здобувачі освіти пригадали усе що дізналися під час тижня протидії булінгу.

Соціальний педагог                                                         Сергій Юхименко

Практичний психолог                                                     Ірина Мєзєнова

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.