Спішіть творити добро

Добро, милосердя… Ми часто чуємо ці слова і навіть вживаємо їх у мовленні, іноді не відчуваючи всю глибину їх змісту. Якщо вдуматись, то можна сказати, що вони означають безцінні риси характеру, стан душі, певний комплекс реакцій, психологічний підхід не тільки до людей, які потребують допомоги, а й до всіх живих істот.

17 вересня 2019р. у групі 02 за професією «Маляр.Штукатур. Лицювальник-плиточник» класний керівник  Орел Наталя Григорівня провела виховну годину на тему «Добро спішіть творити люди».  Наталя Григорівна акцентувала увагу, що доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це в характері нашого народу.

Під час бесіди здобувачі освіти прослухали інформацію про важливість прояви уваги, дружелюбності до ближніх людей, прослухали притчу про значення доброго відношення до людей, висловили думку, що милосердна людина не залишається байдужою до чужого горя, вона обов’язково допоможе чи то матеріально, чи підтримає словом. На безкорисні вчинки, звичайно, здатні не всі, але саме такі вчинки збагачують нашу духовну скарбницю і розцвічують сіру буденність страждальної душі.

Викладач Орел Наталя Григорівна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.