Співпраця з органами правопорядку

Вже традиційною стала співпраця ДНЗ «Запорізьке ВПУ» із органами правопорядку, а саме із Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції.

В рамках проведення виховної роботи з попередження правопорушень здобувачами освіти нашого училища, 11 березня 2021 року, представники патрульної поліції лейтенанти Г.М. Багола, І.П.Биковська та В.П. Касьян провели лекції на теми: «Відповідальність підлітків за порушення закону», «Безпечний інтернет для користувачів підліткового віку».

Представники правоохоронних  органів, в доступній для розуміння формі,  розповіли про небезпеки, які підстерігають сучасну молодь і можуть дуже нашкодити та про відповідальність  людини перед суспільством та законом за протиправні діяння.

На зустрічі були присутні здобувачі освіти груп № 08 «Агент з постачання. ОКН», № 07 «ОКН. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», № 14 «Декоратор вітрин. Флорист». Молодібула надана інформація лише деяких проблем, з якими вони можуть зіткнутися в недалекому майбутньому. Увійдуть вони в їхнє життя чи ні, залежить від їхнього особистого вибору. 

Голова методичного об’єднання класних керівників Стрілець Н.В.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.