Свято мужності і відваги

  День захисника Вітчизни –
Мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато
І тим, хто нині з автоматом
Наш спокій береже і захищає,
Всю нашу велику родину,
Рідну землю – свою Україну!

14 жовтня – це особливий день в нашому календарі, адже цей теплий, осінній день поєднав в собі чотири великих свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День народження української повстанської армії та День захисника України. І в цей вівторок, в переддень 14 жовтня, здобувачі освіти Запорізького вищого професійного училища привітали викладачів та здобувачів освіти з цими прекрасними осінніми святами.

Під час тематичної зустрічі, присутні змогли дізнатися благородну історію кожної знакової події, що поєдналися в одне релігійно-патріотичне свято. З метою виховання почуття національної свідомості, поваги до героїчного минулого та традицій українського народу, в ході заходу відбулася вікторина на тему козацтва та історії становлення Збройних сил України.

З нагоди святкування Дня захисника України, рада учнівського самоврядування Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» підготувала привітання, присвячене усім оборонцям, які в різні часи захищали свою Батьківщину. Запис відео було розміщено на офіційній сторінці нашого училища в Фейсбук мережі.

З Днем захисника України, славетними історичними святами та пречистим святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Керівник гуртка Анна Лєвєнцова

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.