Розширене засідання циклової комісії професій художнього напряму/ методичної комісії професій художнього напряму

30 січня 2024 р., у Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» відбулося розширене засідання циклової комісії художнього напряму/ методичної комісії професій художнього напряму.

       Викладачі та майстри виробничого навчання, в присутності адміністрації закладу доповіли про проведену  роботу у І семестрі 2023-2024 н.р.

      Тематикою звітів було: навчальна методична робота, у тому числі і забезпечення дистанційного навчання в умовах змішаної форми навчання, матеріально-технічне забезпечення, виховна робота, гурткова робота, профорієнтаційна робота, самоосвіта, участь у конкурсах, виставках.

     Після звітування педагогічні працівники комісії розповіли про свої плани роботи у ІІ семестрі. А в планах є багато завдань: продовження впроваджувати  новітні технології у навчальний процес, поліпшувати навчальний контент, вивчати нові професійні техніки художнього напрямку, самоосвіта, участь у конкурсах, виставках, мистецьких, благодійних акціях, робота по зміцненню матеріально-технічної бази кабінетів, майстерен, робота з учнями та батьками.

             Засідання вийшло жвавим. Кожен педагогічний працівник  виказав свої думки стосовно нових проектів на ІІ семестр.
            Ідеї  і плани маємо. Будемо працювати.

Укладач: Голова циклової комісії професій художнього напряму/методичної комісії професій художнього напряму    Анжела ПРОКОФ’ЄВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.