Про проведення відкритого конкурсу малюнків «Моє любе Запоріжжя»

З метою розвитку творчого потенціалу підростаючого покоління, залучення молоді до заняття художньою творчістю та полегшення інтеграції молодих інвалідів та сиріт до соціуму через творчість, Запорізькою Обласною Молодіжною Організацією «Наше щасливе життя» у співпраці та співорганізаторстві з ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» організовано конкурс-виставку дитячо-юнацьких малюнків «Моє любе Запоріжжя».

Положення про відкритий конкурс малюнків «Моє любе Запоріжжя». (Додаток № 1)

Конкурсанти створюють й оформлюють власні роботи та надсилають їх на адресу Оргкомітету з 10 січня по 19 лютого 2019 року поштовим, кур’єрським зв’язком або приносять самостійно — 69035, м.Запоріжжя, вул.Заводська 9, ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище». (Email: dnzzvpu@gmail.com)

Урочисте нагородження переможців Конкурсу відбудеться 21 лютого 2019 року в форматі святкового комплексного заходу в актовій залі ДНЗ «ЗВПУ».

Виставки робіт переможців і найяскравіших робіт учасників й учасниць Конкурсу відбудуться як в день нагородження, так і в травні під час щорічного Міжнародного Фестивалю мистецтв, науки та культури «Файнокрай».

Заст. директора з НВР                                                  Н.Ю. Паскарь

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.