Профорієнтація з грою!

11 березня 2020 року  майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна та викладач Войтюк Тетяна Миколаївна провели профорієнтаційний тренінг  з  учнями  школі № 36 м. Запоріжжя.

Майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна надала інформацію учням 11 класу про прийом у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», а саме: умови, форми  навчання та подальшу долю молодих кваліфікованих робітників. Учні мали змогу переглянути презентацію про життя училища.

Профорієнтаційні ігри – один з профорієнтаційних та профконсультаційних методів, що стимулюють підлітків до роздумів про проблеми професійного самовизначення. Профорієнтаційні ігри дозволяють підвищити активність школярів, створити невимушену, довірчу атмосферу на заняттях. Тому педагогічні працівники ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» із задоволенням впроваджують  профорієнтаційні ігри-тренінги.

Напруженою була боротьба за звання справжнього інфомана під час проведення інтерактивного профорієнтаційного заходу  «Морський бій»,  який проводила  викладач Войтюк Тетяна Миколаївна. Учасники тренінги  продемонстрували  не лише знання інформаційних технологій, але і свої інтелектуальні здібності,  повагу до суперників, стійкість, волю до перемоги. Завдання гри були спрямовані  на активізацію інтересу учнів до вибору майбутньої професії на основі індивідуальних властивостей, схильностей, здібностей та вимог до сучасного ринку праці.

Наприкінці заходи педагогічні працівники із щирістю запросили на навчання до Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище»!

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Майстер в/н Кішко Ксенія Вікторівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.