ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З МАЙСТЕР-КЛАСОМ

Навчальний 2018 – 2019 рік добігає кінця… Залишилося зовсім мало часу, аби робити правильний вібір здобувачам освіти 9-х та 11-х класів щодо вступу до професійних (професійно-технічних) закладів освіти або вишу.

06 травня 2019 року соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна та майстер виробничого навчання Маковецький Олександр Олександрович, разом з Білич Оленою і Гочар Таїсією, ученицями групи № 13, які навчаються за професією: «Декоратор вітрин. Адміністратор», відвідали Запорізький навчально-виховний комплекс № 67 Запорізької міської ради Запорізької області, де зустрілись з учнями 9-х класів.

У ході профорієнтаційної роботи, Олена Анатоліївна та Олександр Олександрович, познайомили учнів з професіями, які можна отримати в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» та умовами вступу.

Бесіда з учнями та індивідуальні консультації дали можливість здобувачам освіти навчально-виховного комплексу визначитися зі шляхи отримання освіти за обраними професіями, термінами навчання, перспективами професійного зростання і затребуваністю фахівців цих професій на ринку праці.

По закінченню зустрічі було проведено майстер-клас з живопису, який провів майстер виробничого навчання з професії «Декоратор вітрин. Адміністратор» Маковецький Олександр Олександрович, а допомагали йому його найкращі учениці – Олена та Таїсія.

          На згадку про зустріч, учні навчально-виховного комплексу № 67 отримали листівки, візитки та роботи, зроблені власноруч.

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.