Продуктивне засідання методичної комісії

В ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» 29 грудня 2020 року відбулось засідання методичної комісії професій художнього напряму, на якому були присутні викладачі та майстри виробничого навчання, що є членами методичної комісії, представники адміністрації, методист училища.

На засіданні обговорювалась робота, яка була проведена педпрацівниками впродовж першого півріччя 2020/2021 навчального року. Зокрема розглядалися питання, пов’язані з напрямками роботи з учнями, що мають низькі показники успішності і якості навчання; майстер виробничого навчання Кузьменко С.Ю. представила доповідь з методичної теми «Формування професійних компетентностей у здобувачів освіти за професією «Живописець. Флорист»; особлива увага була приділена питанням забезпечення ефективності дистанційного навчання.

Під час засідання вирішувалися питання подальшого напрямку роботи кожного з членів та методичної комісії в цілому, завдання на ІІ семестр 2020/2021 навчального року. Викладач Прокоф’єв Є.О. виступив із пропозицією щодо проведення творчого конкурсу серед талановитої молоді «Золотий олівець» у онлайн режимі, а з метою популяризації художніх професій, задля поліпшення результатів профорієнтаційної діяльності, викладачем було запропоновано організувати проведення міської виставки творчих робіт здобувачів освіти професій художнього напряму у Центральній виставковій залі Спілки художників-фотографів.

Голова методичної комісії професій художнього напряму
Анжела ПРОКОФ’ЄВА

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.