Проміжна кваліфікаційна атестація «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» 4 розряду

12 жовтня 2023 року в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» згідно навчальних планів та програм в групі 01/22 «Монтажник ГКК. Лицювальник-плиточник» відбулась проміжна кваліфікаційна атестація за професією «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» 4 розряду.

Членами атестаційної комісії були: представник підприємства інженер виробничого відділу КП «Запоріжремсервіс» Гера Альона Вікторівна; адміністрація нашого навчального закладу: заступник директора з НВР Базалійський Михайло Тарасович, заступник директора з НМР Кулинич Олена Анатоліївна, заступник директора з НВР Паскарь Наталя Юріївна,викладач спецдисциплін Височиненко Надія Вікторівна, майстри виробничого навчання Рубан В’ячеслав Юрійович та Маціюк Михайло Михайлович.

         Проміжна кваліфікаційна атестація складалася з двох частин: теоретичної та практичної.

Теоретична частина складалася з тестових завдань на основі всіх здобутих знань на 4 розряд «Монтажника ГКК».

По практичній частині атестації, учні виконували презентації з заданих тем, так як виробнича практика спів пала з дистанційною формою навчання.

На проміжній кваліфікаційній атестації учні показали досить гарні результати. І всім здобувачам освіти гр. 01/22 було присвоєно кваліфікацію «Монтажник ГКК» 4 розряду.

Пишаємося своїми учнями та їхніми досягненнями!

Тепер учні гр. 01/22 продовжать своє навчання, але уже за новою професією «Лицювальник-плиточник».

Викладач:                                                 Н.В. Височиненко

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.