Правила дорожнього руху – правила нашої безпеки!!!

Безумовно, причиною порушення правил дорожнього руху є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування правилами безпеки на дорозі.

З метою збагатити та поглибити знання здобувачів освіти про дорожній рух і правила безпечної поведінки на дорогах, нагадати здобувачам освіти ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» про дорожні знаки та їх позначення, про необхідність бути уважними на дорогах, викликати бажання краще знати правила дорожнього руху та дотримуватись їх,  у групі №13 за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор» 11 листопада 2019 року було проведено виховну бесіду майстром виробничого навчання Рагімовою Ольгою Юріївною на тему: «Правила дорожнього руху – правила нашої безпеки!!!».

У процесі бесіди здобувачі освіти групи №13 приймали активну участь, доповнювали доповідь майстра своїми знаннями, задавали питання та зробили висновок, що знання і дотримання правил дорожнього руху – завжди актуально і важливо.

Майстер виробничого навчання Ольга РАГІМОВА

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.