Перший урок на тему: «Україна у моєму в серці»

Вже вдруге, початок навчального року в Україні припадає на воєнний час, коли наша країна протистоїть країні-агресору, тому далеко не всі мають можливість переступити поріг свого навчального закладу. Та навіть у цих умовах педагоги продовжать навчати онлайн вічним і незаперечним людським цінностям.

Навчальний рік 2023/2024 у групі № 14/22 за професією  «Декоратор вітрин. Флорист» розпочався першим уроком, тема якого «Україна у моєму в серці».

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна розповіла про героїчне історичне коріння незламності українського народу, про готовность кожного українця до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності; долучення до волонтерського руху та допомоги армії.

Різноманітні форми та методи використала Войтюк Тетяна Миколаївна та разом зі своїми вихованцями: це перегляд відеофільму, пізнавальні вікторини, дебати, робота у групах.

Наприкінці уроку всі пристутні зрозуміли, на якій унікальній землі ми живемо, і що нам потрібно любити, шанувати, поважати звичаї та традиції нашої країни.

І зараз всі ми повинні прикладати максимум зусиль, задля скорішого наближення Перемоги.І після так важко здобутої волі, будемо ми багатою та процвітаючою нацією!

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Майстер в/н Степовенко Крістіна Олегівна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.