Перший урок (до 30-ї річниці незалежності України)» «Ти у мене єдина»

Сьогодні, 1 вересня 2021року,  розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Навчальний рік у групі № 14 за професією  «Декоратор вітрин. Флорист» розпочався першим уроком, тема якого «Ти у мене єдина».

Зважаючи на сьогоднішні події на Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна та майстер виробничого навчання Гудзь Аліна Юріївна розповіли про те,  що Україна має давні традиції державотворення, вона пройшла непростий шлях до здобуття своєї Незалежності, ії історія та велич творилась віками людьми, чиї імена викарбувані в серці кожного українця.

Основну частину уроку Тетяна Миколаївна провела у цікавій формі «Веб-квесту». Завдання квесту були направлені на формування у здобувачів освіти розуміння єдності та цілісності України, почуття причетності до всіх подій, що відбуваються в Україні, пробудження національної самосвідомості.

Наприкінці уроку всі  присутні ще раз привітали нашу Неньку Україну з її Днем Незалежності!

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Майстер в/н Гудзь Аліна Юріївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.