ООН – європейський оплот прав людини

10 грудня 1948 року Організація Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини, що проголошує цивільні та політичні права і свободи особистості – рівність всіх перед законом, право кожного на свободу і особисту недоторканність, свободу совісті та інші.

Тому, 10 грудня класним керівником групи № 14  за професією «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяною Миколаївною була проведена тематична  виховна година.

Войтюк Тетяна Миколаївна  розповіла здобувачам освіти  про історію створення Організації Об’єднаних Націй, розкрила основну мету ООН – це підтримання та здійснення миру, безпеки та співробітництва між державами.

Кузик Катерина та Гусєва Юлія розповіли  про основні статті декларації прав людини, у якій  заявлено, що всі люди мають рівні права, які не залежать від їх раси, статі, мови, релігії тощо. Асєєва Єлизавета та Куліш Тетяна провели із здобувачами освіти групи тематичний тест про права людини.

Наприкінці  заходу, всі присутні погодились, що Україна, як одна з держав – засновниць ООН, неухильно дотримується цілей та принципів Організації, робить суттєвий вклад у її діяльність у сферах підтримання міжнародного миру та безпеки, роззброєння, економічного та соціального розвитку, захисту прав людини та зміцнення міжнародного права. Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна.

Наприкінці  заходу, всі присутні погодились, що Україна, як одна з держав – засновниць ООН, неухильно дотримується цілей та принципів Організації, робить суттєвий вклад у її діяльність у сферах підтримання міжнародного миру та безпеки, роззброєння, економічного та соціального розвитку, захисту прав людини та зміцнення міжнародного права.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.