Олімпійський тиждень у ДНЗ «Запорізьке ВПУ»

З 11 вересня по 30 жовтня Національний олімпійський Комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту України та Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України запланував проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня.

У рамках проведення Олімпійського тижня викладач фізичного виховання Володимир Сакальський та художній керівник Анна Лєвєнцова вирішили зібрати найактивніших учнів ДНЗ Запорізьке ВПУ, та запросити їх провести незабутній спортивний вечір на стадіоні « Славутич – Арена» під час проведення футбольного матчу  між командами Заря – Черноморец.

Виявилось, що кожен другий учень нашого навчального закладу – є активним вболівальником команди Заря, тому запрошення на матч, стало для половини учнів, справжнім сюрпризом, та незабутнім подарунком.

Завдяки викладачу Володимиру Сакальскому, учні змогли достойно вболівати за своїх улюбленців з місць вболівальників, побачити своїх кумирів, та навіть поспілкуватись з деякими з них.

Після проведення футбольного матчу, де улюбленці учнів – виграли у Чорноморця з рахунком 3:0, учні перебували у піднесеному настрої, обговорювали голи та виразили щиру вдячність художньому керівнику та викладачу, за незабутній вечір.

Художній керівник Анна Лєвєнцова

Виклада фізичної культури Володимир Сакальский

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.