Наближаємо перемогу своєю творчістю

Зараз в Україні триває масштабна війна. Багато людей пішли захищати рідну неньку від рашистської навали. Скільки понівечених доль! Скільки болю та страждань кожного дня терплять наші люди. Кожна українська людина мріє про Перемогу та намагається наблизити її чим може. Хтось тримає зброю в руках та під спекотним сонцем дивиться у приціл, хтось плете маскувальні сітки на передову, хтось готує їжу, хтось збирає гроші, щоб придбати озброєння, хтось привозить харчі та роздає нужденним та постраждалим від війни. А що ж можуть зробити художники?

Художники можуть попрацювати на Перемогу своїм ремеслом. Так би мовити наблизити жадане своїм талантом. Так викладачі й здобувачі освіти   ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» розписали артефакти задля участі в аукціоні. Зібрані кошти підуть на підтримку 55-ї окремої бригади, яка боронить Запорізький напрямок.

А футляри з-під снарядів розписували: викладач Анжела Миколаївна Прокоф’єва разом із ученицею Грюковою Анастасією, яка навчається в групі № 10 за професією «Живописець. Флорист». А гільзи з-під снарядів надали на аукціон: викладач Євген Олександрович Прокоф’єв разом зі своїми учнями Тищенко Анастасією, Панфіловою Надією, які навчаються в групі № 15за професією «Живописець. Флорист»,та Глібом Грищенком, який навчається в групі №10 за професією «Живописець. Флорист». 

Маємо надію, що розписані нами артефакти наблизять таку жадану для всіх нас Перемогу!

Викладачі: Анжела Прокоф’єва, Євген Прокоф’єв.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.