Місячник знань з основ життєдіяльності

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації «Про проведення місячника безпеки життєдіяльності у закладах освіти Запорізької області в 2020 році в режимі онлайн», з метою запобігання виникнення надзвичайних подій зі здобувачами освіти, а також для закріплення знань з предмета «Охорона праці», в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» з 15 листопада до 15 грудня був запланований та проходить Місячник знань з основ життєдіяльності.

В рамках Місячника проведено огляд куточків з охорони праці, визначено переможців.

Постійно проводяться виховні години зі здобувачами освіти. В училищі застосовується змішаний режим навчання, відтак бесіди та класні години з безпеки життєдіяльності проводяться як в режимі онлайн так і офлайн з тими учнями, які мають змогу відвідувати училище.

Проведено виставку малюнків приурочену Дню ліквідатора аварії на ЧАЕС. Оскільки Місячник проводиться в режимі онлайн,  ця виставка викладена у віртуальному кабінеті «Охорона праці та безпека життєдіяльності»

З метою запобігання травмування та загибелі учнів в умовах НС, навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності  та набуття ними віртуальному кабінеті «Охорона праці» розміщуються відеоролики з відповідною інформацією.

  Зі здобувачами освіти, в режимі онлайн, проведено конкурси та вікторини на кращого знавця охорони праці під гаслом Безпека праці – запорука життя.

В рамках проведення Місячника безпеки життєдіяльності учні малювали плакати на тему  «Обери життя»

Інженер з охорони праці, викладач Ірина Шепеляковська

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.