Міжнародний день миру

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі з 1981 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню. У цей день ООН закликає всі країни зупинити воєнні дії хоча б на 24 години. Це стало особливо актуально для нашої країни з 24 лютого 2022 року.

В Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» 21 вересня 2022 року була проведена он-лайн класна година присвячена Міжнародному дню миру. Класний керівник Стрілець Наталія Валеріївна та майстер виробничого навчання Шевчук Вікторія Юріївна розповіли здобувачам освіти групи № 11 за професією «Декоратор вітрин. Флорист» про історію цього свята. Також, здобувачі освіти переглянули відеоматеріал, стосовно цієї дати та їм було запропоновано зробити об’ємну аплікацію «Голуб миру».

На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значущим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

Класний керівник Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.