Ми за чисту планету

Щороку починаючи з 1999 року в Україні відзначається День довкілля. Цього дня проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань та ін.

Тому, 17 квітня  2023 року класний керівник групи № 14/22 «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна провела  тематичну класну годину для здобувачів освіти групи.  Захід був спрямований на те, щоб здобувачі освіти зрозуміли, що навіть найменша причетність кожного із нас до посадженого, виплеканого дерева є вагомою підтримкою життя на планеті як сьогодні, так і в майбутньому.

Тетяна Миколаївна розширила знання присутніх про довкілля, ознайомила з правилами поведінки на природі. Була проведена вікторина екологічної та природознавчої тематики. Під час заходу було використано дві відео презентації: «Червона Книга України» та «Забруднення довкілля в Україні».

Ми дуже любимо свій рідний край і хочемо жити у гармонії з природою. Сподіваємося, кожен  з нас зробить свій внесок в екологічне збереження України, що є надзвичайно цінним для сьогодення та нашого майбутнього.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.