Майстер-клас з живописної техніки «Монотипія», для слухачів курсів підвищення кваліфікації “Викладачі предметів професійно-технічної підготовки ЗП(ПТ)П”

Діяльність педагогів завжди пов’язана із творчістю. Тільки творчий пошук новітніх ідей у викладанні може підтримувати зацікавленість у навчанні молоді. А засоби та інструменти, для вираження чогось нового, бувають різні. Так чому же не спробувати себе ще й як живописець?

23 травня на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» в рамках педагогічного практикуму було проведено майстер-клас з живописної техніки «Монотипія».

Голова методичної комісії професій художнього напряму, викладач спеціальних дисциплін вищої категорії Анжела Миколаївна Прокоф’єва, яка проводила майстер-клас, запропонувала написати дві роботи – метелика та бабку. Просто дуже захотілося, щоб учні наших колег побачили, що їх викладачі не тільки добре знаються на своєму предметі, але й ще є талановитими художниками.

Не всі сміливо взялися за роботу. Були й такі, що не мали віри у свої можливості, щодо малювання. Але “геть сумніви та  більше віри у свій талант”! Не дарма ж народ каже, що талановита людина, талановиту в усьому! Які ж натхненні вирази обличчя були у викладачів, коли вони сиділи на місцях учнів, під час створення своїх шедеврів! Усі справилися із завданням на відмінно!

Щасливі, натхненні вчителі забрали свої роботи додому: буде чим здивувати і своїх домочадців і вихованців. А можливо, для когось з відвідувачів майстер-класу, цей день стане поштовхом до початку мистецького життя!

         Як приємно було співпрацювати сьогодні із своїми колегами. Даруючи радість творчості розумієш, що примножуєш таким чином добро, красу, добрий настрій!

        Дякую усім, хто завітав сьогодні до ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище». Бажаємо здоров’я, творчості і наснаги до життя та роботи!

Голова методичної комісії професій художнього напряму, викладач спеціальних дисциплін вищої категорії – Анжела Миколаївна Прокоф’єва.

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.